Катерина Марковова
Координатор за Хоризонтален инструмент
 +33 3 90 21 60 98

 

 Јована Сарачевиќ
Виша програмска раководителка
 +33 3 88 41 22 57

 

Елена Сотирова
Програмска раководителка
 +33 3 90 21 43 22

 

Хармони Бојер
Помлада програмска раководителка
 +33 3 90 21 63 51

 

 Лука Лигуори
Програмски асистент
 +33 3 90 21 45 57

 

Стилианос Арванитопоулос
Програмски асистент
 + 33 3 90 21 72 47

 

Исобел Колеман
Програмска асистентка
 +33 3 90 21 52 65
Марија Симиќ
Регионална службеничка за комуникации - Белград
  +38 1 63 60 13 37

 

Бесник Бака
Регионален службеник за комуникации - Тирана
  +35 5 69 21 78 430
Контактирај не

Доколку имате какви било прашања во врска со програмата и сакате да не контактирате, пополнете го образецот подолу и ние ќе ви вратиме што е можно поскоро.