Katerina Markovova
Koordinatore e Instrumentit Horizontal
+33 3 90 21 60 98

 

Jovana Saracevic
Oficere e Lartë Programi
+33 3 88 41 22 57

 

Elena Sotirova 
Oficere Programi
+33 3 90 21 43 22

 

Harmony Boyer
Oficere e Re Programi
+33 3 90 21 63 51

 

Luca Liguori 
Asistent Programi
+33 3 90 21 45 57

 

Stilianos Arvanitopoulos
Asistent Programi
+33 3 90 21 63 51

 

Isobel Coleman
Asistent Programi
 +33 3 90 21 52 65

 

 

 

Marija Simic
Oficere Rajonale për Komunikimin – Beograd
 +38 1 63 60 13 37

 

Besnik Baka
Oficer Rajonal për Komunikimin - Tiranë
 +35 5 69 21 78 430
Na kontaktoni

Nëse keni pyetje rreth programit dhë nëse dëshironi të na kontakoni, ju lutem plotësoni formularin më poshtë dhe ne do ju drejtohemi sa më parë.