Këshilli i Evropës shënon Ditën Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit

06/12/2017 Prishtinë

Një leksion mbi integritetin akademik u mbajt më 6 dhjetor 2017 në ambientet e Bibliotekës Universitare në Prishtinë. Pas fjalës së hapjes nga Këshilli i Evropës, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë dhe Universiteti i Prishtinës, kryesuesi i Agjencisë Kosovare Kundër Korrupsionit...

Read More

Ligjërata për integritetin akademik në Universitetin e Prishtinës "Hasan Prishtina" dhe Universitetin e Prizrenit "Ukshin Hoti"

22-23/11/2017 Prishtinë / Prizren

Më 22 dhe 23 nëntor, në Universitetin e Prishtinës "Hasan Prishtina" respektivisht në Universitetin e Prizrenit "Ukshin Hoti" u mbajtën dy ligjërata për integritetin akademik me fokus të veçantë në plagjiaturë. Ligjëratat u mbajtën nga Profesor Thomas Lancaster nga Universiteti i Staffordshire,...

Read More

Tryezë e rrumbullakët mbi kodet e sjelljes në arsimin e lartë

16/11/2017 Prishtinë

Një tryezë e rrumbullakët u mbajt më 16 nëntor 2017 në Prishtinë për të diskutuar kodet e sjelljes në arsimin e lartë, të cilat janë hartuar si pjesë e aksionit "Forcimi i Integritetit dhe Luftimi i Korrupsionit në Arsimin e Lartë". Ky organizim mblodhi së bashku përfaqësuesit e Zyrës së...

Read More

NJOFTIM PËR MEDIA: tryezë e rrumbullakët për kodet e sjelljes në arsimin e lartë

14/11/2017 Prishtinë

Të enjten, më 16 nëntor, Këshilli i Evropës dhe Bashkimi Evropian do të mbajnë një tryezë të rrumbullakët për kodet e sjelljes në arsimin e lartë. Organizimi fillon në orën 9.30 në Hotel International Prishtina. Kjo tryezë e rrumbullakët është një nga aktivitetet e Veprimit "Forcimi i...

Read More

Konferenca e 3-të ndërkombëtare "Plagjiatura në Evropë dhe jashtë saj e vitit 2017"

24-26/05/2017 Brno (Republika Çeke)

Konferenca e tretë ndërkombëtare "Plagjiatura në Evropë dhe jashtë saj 2017", e organizuar në datat 24-26 maj 2017 në Brno, Republika Çeke, këtë vit mirëpriti edhe Rektorët dhe Zëvendës Rektorët nga universitetet publike në Kosovë. Konferenca, e organizuar bashkërisht nga Universiteti Mendel në...

Read More

— 5 Items per Page
Showing 11 - 15 of 15 results.

Projekti bashkëfinancohet nga Unioni Europian dhe Këshilli I Evropës si pjesë e kornizës së programit “Horizontal Facility for Western Balkans and Turkey”