Back Thirrje për tender: Blerje e shërbimeve të menaxhimit të mediave sociale në fushën e luftës kundër diskriminimit dhe gjuhës së urrejtjes

Ballkani Perëndimor 1 Shkurt 2021
  • Diminuer la taille du texte
  • Augmenter la taille du texte
  • Imprimer la page
  • Imprimer en PDF
foto: Shutterstock

foto: Shutterstock

Në kuadër të programit të përbashkët të Bashkimit Evropian / Këshillit të Evropës "Instrumenti Horizontal për Ballkanin Perëndimor dhe Turqinë 2019-2022", Këshilli i Evropës po zbaton aktualisht projektin “Promovimi i diversitetit dhe barazisë në Ballkanin Perëndimor”.

Në këtë kontekst, kërkohen ekspertë për ofrimin e shërbimeve të menaxhimit të mediave sociale në fushën e luftës kundër diskriminimit dhe gjuhës së urrejtjes, të cilët do të kontraktohen nga Këshilli i Evropës mbi bazën e nevojave.

Afati i fundit për dorëzimin e tenderit/ofertave, është caktuar data 14 Shkurt 2021, në mesnatë.

Për më shumë informacion, ju lutemi, konsultohuni me dokumentet më poshtë: