Back Повик за тендери: Услуги за менаџирање на социјални мрежи во областа на борба против дискриминација и говор на омраза

Западен Балкан 1 февруари 2021
  • Diminuer la taille du texte
  • Augmenter la taille du texte
  • Imprimer la page
  • Imprimer en PDF
фотографија: Shutterstock

фотографија: Shutterstock

Во рамките на заедничката програма на Европска Унија и Совет на Европа “Horizontal Facility за Западен Балкан и Турција 2019-2022“, Советот на Европа го спроведува проектот „Промоција на различноста и еднаквоста во Западен Балкан“.

Во тој контекст, потребни се даватели на услуги за менаџирање на социјални медиуми во областа на борбата против дискриминација и говор на омраза, врз основа на потребите на Совет на Европа.

Рокот за поднесување на тендери/понуди е до 14 февруари 2021, на полноќ.

За повеќе информации, ве молиме да се консултирате со подолу наведените документи: